Kategóriák
Kosárlabda

Kosárlabda Szakosztály sportfejlesztési program

Egyesületünk Kosárlabda Szakosztály sportfejlesztési programot állított össze 2018-ban, amit a MKOSZ TAO rendszere is támogatott.

Sportfejlesztési program (sportfejlesztesi-program-remenyseg-18-19.pdf)

Határozat a döntésről (sfp-hatazozat-18-19.pdf)

Kategóriák
Kosárlabda

Új alkalmak a kosárlabdázóknak!

Az Egyesület kosárlabda szakosztálya a 2017/18-as évben új csapatokat  indított a megyei bajnokságokban. A bajnokságokban való eredményesebb  szereplés érdekében újabb edzési alkalmakat is tartunk a 2017 novemberében indított alkalmakon túlmenően.
A gyerek-serdülő korosztályos csapatnak, szűkített kerettel, plusz edzéseket tart Tóth Péter pénteken 14.30 – 16.00-ig a Radnóti Általános Iskolában.
A felnőtt-junior-kadett korcsoportoknak a csapatjátékot és a dobásokat gyakorló szabadabb alkalmat indítunk szombatonként a Cházár András Iskola tornacsarnokában. Erre az alkalomra szívesen látunk olyan játékosokat is, akik fontolgatják, hogy csatlakoznának junior, vagy reményeink szerint 2018 szeptemberétől újra induló felnőtt csapatunkhoz.
Az edzések rendje áttekinthető az alábbi táblázaton:kosar_edzes_17_18_II

Kategóriák
Természetjáró

Prima primisszima díj a Hazajárónak, szavazás

Prima Primissima közönségdíj szavazás

Kedves Barátaink!
A Hazajárót Prima Primissima díjra jelölték. Számunkra mindig is a közönség, a nézők visszajelzései jelentették a legtöbbet és adtak erőt hivatásunkhoz. Most rajtatok a sor. Ha úgy gondoljátok, hogy kiérdemeljük a közönségdíjat, vagyis a Ti elismeréseteket, szavazzatok a Hazajáróra!
A szavazatokat a +36 70 707 7000 számon lehet leadni SMS-ben a 20-as kód elküldésével. A szavazás november 29-ig tart. Egy telefonszámról óránként egy sms szavazat küldhető érvényesen.
A szavazás részletei:
http://primissima.hu/szavazas/
Köszönjük, hogy értékelitek és segítitek a Hazajáró küldetését, a Kárpátok bérceinek, szellemi értékeinknek és elszakított magyar testvéreinknek a bemutatását! Kérjük, osszátok meg a hírt minél több ismerősötökkel, hogy a közönségdíjjal is megerősítsük a Kárpát-medence oszthatatlan egységét!

Hazajáró FB oldala

Kategóriák
Events

Váci Reménység Egyesület – Katalin bál

22528278_1556655834393912_7827350688125617303_n

Kategóriák
Kosárlabda

2017/18 Kosárlabda edzések

Elindultak az Egyesület kosárlabda edzései és csapatai a 2017/18-as játékszezonban

A korábbi évekhez képest egy új korosztállyal és némileg megváltozott helyszíneken tartja meg a kosárlabda szakosztály a 2017/18 évben edzéseit. A szakosztály az idei évben új csapatokat indít a megyei bajnokságokban.

A korábbi gyakorlatnak megfelelően a gyerek és serdülő korosztálynak heti 2 edzést tart Tóth Péter a Radnóti Általános Iskolában hétfőn és szerdán.

felnőtt, junior és kadett korosztálynak összevont edzési időpontja van, amelyet két edző, Echart Tibor és Medgyasszay Péter irányít. Mindkét edzés a Piarista Gimnáziumban van, hétfői és szerdai napokon.

A Piarista Gimnázium keretei között egyéni képesség fejlesztő edzési lehetőség van továbbá a csütörtöki napon serdülő, kadett és junior korosztályú csapattagoknak a Piarista Gimbáziumban Medgyasszay Péter vezetésével.

Az edzések rendje áttekinthető az alábbi táblázaton.Terem beosztás

Az idei évben két korosztályban indít csapatot az Egyesület a megyei bajnokságban.

gyerek, serdülő korosztály csapatát Tóth Péter irányítja. A meccsek a Kosárlabda Szövetség kiírása szerint, kupa-torna rendszerben megszervezett rendezvényeken vannak.

kadett, junior korosztály csapatát Medgyasszay Péter irányítja. A meccsek a Kosárlabda Szövetség kiírása szerint, egy-két hetente vannak, itthon és idegenben megrendezett helyszíneken.

Az idei évben két korosztályban indít csapatot az Egyesület a megyei bajnokságban.

gyerek, serdülő korosztály csapatát Tóth Péter irányítja. A meccsek a Kosárlabda Szövetség kiírása szerint, kupa-torna rendszerben megszervezett rendezvényeken vannak.

kadett, junior korosztály csapatát Medgyasszay Péter irányítja. A meccsek a Kosárlabda Szövetség kiírása szerint, egy-két hetente vannak, itthon és idegenben megrendezett helyszíneken.

Kategóriák
Kosárlabda

Kadet fiú kosárlabda

Részletek a plakáton!

Kategóriák
Kosárlabda

Barátságos mérkőzés

Barátságos mérkőzéseket játszottak a Reménység Egyesület  2002-2005-ös kosárlabdázói  a Nagymaros SE csapatával

r-panorama-foto

A fél évvel ezelőtti barátságos mérkőzéshez képest jelentőset javult a Reménység Egyesületben kosárlabdázó sportolók teljesítménye. A nagymarosi meccsen a hazai játékosok uralták a mérkőzéseket, és nem hagyták megszorítani magukat. A 2017. 03. 28-án  Radnóti Miklós Általános Iskolában megrendezett visszavágón a 10 perces mérkőzések többségét már sportolóink nyerték meg!
r-kep-01

A mérkőzéseken részt vevő sportolók és edzőik.
r-kep-02

A hazai csapat a másodedzővel.

 

Gratulálunk a szép teljesítményhez és köszönjük a testnevelő tanár Mártonffy Éva segítségét!

Kategóriák
Kosárlabda

Törökbálint B-33 kupa

Helyt álltak az Egyesület  gyerek  és  serdülő  korosztályos kosárlabdázói a Pest Megyei Kosárlabda Szövetség által 2017. 04. 01-én rendezett 3×3 Kupán Törökbálinton!

Az NB-I/B-s és NB-II-es klubok utánpótlás csapatai részvételével, mindkét nem és szinte összes korosztály részére megrendezett Kupán a Reménység Egyesület két csapattal képviseltette magát.

A 2002-2003-as korosztályban a Kármán Barnabás, Dolhai Gábor, Traupert  Bence, Heinczinger Botond összeállítású csapat magabiztos győzelmet  ért bel  az NB-II-es Dunaújvárosi Sárkányok ellen. A csoportból nem sikerült a továbbjutás , de az NB-I/B-s MTK Törökbálint és az NB-II-es budapesti Parthus SE  ellen is vállalható eredményt értek el a fiúk.

tb-kep-02

A 2004-2005-ös korosztályban a Medgyasszay István, Kósa Dániel, Gyenes Máté alkotta csapat ugyan nem tudott mérkőzést nyerni, de méltó ellenfele volt az NB-I/B-s MTK Törökbálint, Nagykőrösi Sólymok KE,  NB-II-es Miklósi Kék Rókák  és az NB-II-es Dunaújváros utánpótlás csapatainak. Ráadásul, a negyedik játékos betegsége miatt, csere nélkül játszották végig a négy mérkőzést.

tb-kep-01

Gratulálunk a szép helyt álláshoz!

Kategóriák
Kosárlabda Nincs kategorizálva

Kosárlabda edzéslehetőség kosárlabdázni tudó középiskolásoknak

A Váci Reménység SE Kosárlabda Szakosztálya felnőtt csapata edzései nyitottak kosárlabdázást komolyabb szinten is gyakorolni akaró fiúk részére.
Már a 2015/16 tanévtől a felnőtt csapat edzésein részt vesznek a város több középiskoláinak diákjai. Az edzések még nyitottak további érdeklődők felé, lehetőség van beépülni a felnőtt csapatba.
Az edzések előre láthatóan szerdán és pénteken 18.30 órakor kezdődnek a Piarista Gimnáziumban, Eckhardt Tibor vezetésével (Vác, Konstantin tér 6.).
Várjuk a kosárlabdázás iránt érdeklődő fiatalok jelentkezését!
További információ érhető el Tóth Péternél, a Kosárlabda Szakosztály vezetőjénél, a csapat edzőjénél (telefon: 30/9625/742, email: maros7[kukac]freemail[pont]hu), vagy bejelentkezés után a csapat Facebook oldalán.

Kategóriák
Kosárlabda

Kosárlabda edzéslehetőség általános iskolásoknak

A Váci Reménység Egyesület Kosárlabda Szakosztálya 5-8. osztályos általános iskolás fiúknak és lányoknak tart edzéseket a Radnóti Miklós Általános Iskolában.
A több éve zajló edzések 2016/17 évben is újra indulnak, előre láthatóan hétfőn és szerdán 16.00 órai kezdettel. Cím: Vác, Radnóti Miklós utca 7.
Az edzéseket a szakosztály felnőtt csapatának tagjai, Tóth Péter és Medgyasszay Péter tartják. Az edzések mellett igény esetén lehetőség van korosztályos bajnokságban való indulásra is.
Várjuk a kosárlabdázás iránt érdeklődő gyerekek és szüleik jelentkezését!
További információ érhető el Tóth Péternél, a Kosárlabda Szakosztály vezetőjénél, a csapat edzőjénél (telefon: 30/9625/742, email: maros7[kukac]freemail[pont].hu), vagy bejelentkezés után a csapat Facebook oldalán.